Anvelope Constanta, Anvelope, Cauciucuri, Anvelope iarna, Anvelope vara, Cauciucuri de iarna, Anvelope auto, Anvelope Goodyear, Anvelope Dunlop, Anvelope Michelin, Cauciucuri Iarna.

Anvelope Continental Sport Contact 5

anvelope Continental Sport Contact 5

____________________________________________________________________________________________

Anvelope Continental

Descriere:

Noua anvelopa Continental Sport Contact 5

O anvelopa ideala pentru autoturismele sport si SUV-urile sport dezvoltata de Continental.
Continental a adus progrese semnificative performantelor anvelopei prin aceasta noua inovatie in comparatie cu predecesoarea sa ContiSportContact 3.

Indiferent de conditiile meteo distanta de franare este mai scurta.
Anvelopa ofera aderenta excelenta si siguranta in viraje si franare.
O alta caracteristica ce o reprezinta este reducerea consumului de combustibil si un randament kilometric sporit.
Aceste caracteristici sunt posibile datorita utilizarii la fabricarea anvelopei a unui nou compus destinat transmiterii unor forte ridicate, oferind in acelasi timp rezistenta redusa la rulare.
Acest compus de cauciuc, poarta numele de "BlackChilli".

ContiSportContact 5 este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni incepand cu 17 inch pentru autoturisme, respectiv 18 inch pentru SUV-uri.

   

Tehnologie:

Distanta de franare mai scurta, indiferent de condiĊ£iile meteo.
Polimerii cu lant scurt compusi din Black Chilli aferenti anvelopei ContiSportContact 5 ce reactioneaza la frecventa de franare si astfel asigura absorbtia optima a energiei de caldura, scurtand distanta de franare pe carosabil ud si uscat.

Aderenta excelenta si siguranta in viraje.
Design-ul Macro-block aflat in partea exterioara a umarului anvelopei ofera o zona de contact mai mare, care se poate adapta suprafetei drumului.
ContiSportContact 5 ofera aderenta imbunatatita si astfel, mai multa siguranta in viraje.Sport Contact 5 vs. Sport contact 3

Reduce consumul avand randament kilometric ridicat
Circuland cu viteza constanta, vibratiile compusilor sunt semnificativ mai mici. Polimerii cu lant lung pot elimina energia absorbita mai bine, rezultand o rezisteta la rulare considerabil redusa.
Astfel, anvelopa ruleaza mult mai usor si ramane rece - pentru un randament kilometric mai mare si un consum redus de carburant.

____________________________________________________________________________________________

 

Continental Sport Contact 5