Anvelope Constanta, Anvelope, Cauciucuri, Anvelope iarna, Anvelope vara, Cauciucuri de iarna, Anvelope auto, Anvelope Goodyear, Anvelope Dunlop, Anvelope Michelin, Cauciucuri Iarna.

Anvelope Goodyear UltraGrip 8

Goodyear UltraGrip 8

____________________________________________________________________________________________

 

Descriere:

Noul Goodyear UltraGrip 8 se bazeaza pe rezultatele si performante deosebite fata de predecesorul sau UltraGrip 7 +.
UltraGrip 7 +, care a primit laude pentru performantele sale de la mai multe organizatii importante de testare internationale si reviste auto, inclusiv ADAC, Autobild, Auto Motor Sport si Express Auto, din Marea Britanie cea mai mare revista auto, care a declarat despre anvelopa "cea mai sigura anvelopa pentru lunile de iarna.

   

3D-BIS Tehnologie:


UltraGrip 8 este prima anvelopa directională de ultima generatie de la Goodyear.
Beneficeaza de tehnologiea 3D-BIS care este dispersata pe intregul model al benzii de rulare.
Goodyear a patentat sistemul tridimensional de blocare Centralizare (3D-BIS) ce permite un numar mai mare de caneluri aflate pe banda de rulare a anvelopei.

Pentru a oferi performante excelente de manevrabilitate si de franare pe drumuri uscate cat si umede, blocurile trebuie să fie rigide si solide in acelasi timp. Pentru aceasta, inginerii Goodyear au dezvoltat - Efectul 3D - Centralizare a canelurilor. Cand blocurile benzii de rulare vin in contact cu drumul se intaresc datorita formei lor specifice oferind rigiditatea necesara pentru o manevrabilitate excelenta pe drumuri uscate si umede.

Caracteristici:

Canale 2D in zig-zag in centru pentru efect excelent de decuplare
Lamele 3D striate pe umeri si in zona intermediara pentru rigiditate
Dispersie si evacuare optima a apei
Flexibilitate la temperaturi scazute si interactiune ridicata pe carosabilele umede sau acoperite cu gheata
Blocuri cu dimensiune si dispunere optimizate

Anvelopa UltraGrip Performance 2, castigatoare la testele efectuate de revistele de specialitate, contine tehnologia Adaptive SipeGrip, datorita careia poate oferi doua tipuri de canale incorporate intr-o singura anvelopa. in plus, profilul benzii de rulare este directional iar noul material compozit cu siliciu ii confera proprietati de aderenta sporita.


____________________________________________________________________________________________

 

Goodyear UltraGrip 8