Anvelope Constanta, Anvelope, Cauciucuri, Anvelope iarna, Anvelope vara, Cauciucuri de iarna, Anvelope auto, Anvelope Goodyear, Anvelope Dunlop, Anvelope Michelin, Cauciucuri Iarna.

Va rugam alegeti dimensiunea anvelopelor dorite.
Latime Inaltime Janta   Anotimp Producatori Runflat ?  
 
Rezultatele cautarii:

Continental - Vanco 2

ContiVanco 2 este o anvelopa de prestigiu pentru clasa sa, remarcandu-se prin soliditate, siguranta si durata de viata. Cresterea continua a cererii de transport pe distante scurte a persoanelor si a bunurilor determina ca autoutilitarele si camionetele sa fie nevoite sa aiba performante asemanatoare autoturismelor. Fiecare al patrulea autoturism – si aproape fiecare a treia autoutilitara – din Europa sunt echipate de catre producatorii auto cu anvelope de origine Continental. ContiVanco 2 s-a remarcat prin rezultatele testelor efectuate de presa de specialitate, la care se adauga satisfactia si încrederea clientilor flotelor auto profesioniste,care au certificat calitatea anvelopei ContiVanco2.
ContiVanco 2 aduce noi standarde de referinta în ceea ce priveste criteriile de performanta si eficienta in grupa sa. Beneficii:

  • ContiVanco 2 are randament kilometric cu pana la 20% mai mare vs.concurenta
  • Performanta este îmbunatatita, avand manevrabilitate la nivelul unui autoturism
  • Siguranta sporita la franare pe drumurile ude si la acvaplanare
  • Performante deosebite la rulare, atat în traficul din orase, cat si pe drumuri accidentate (ex. santiere de constructii)

« Anvelope Continental